Ke-Tech Kft.

Anyagvizsgáló eszközök forgalmazása és szervize

Structurix filmelőhívó automaták

A Structurix röntgenfilm előhívó gépek nagy teljesítményű, ugyanakkor költséghatékony és környezettudatos alternatívát kínálnak a röntgen filmek automatikus előhívására. A sorozat különböző teljesítményű és befogadóképességű modelleket tartalmaz, de mindegyiknek sajátja a precíz működés és a vegyszer takarékosság.

STRUCTURIX S ECO

Nagy kapacitású röntgenfilm-feldolgozó „ECO” technológiával, kiváló képminőséggel, maximális vegyszer takarékossággal és minimális előhívási költséggel.

STRUCTURIX M ECO

Kompakt és környezetbarát röntgenfilm-előhívó automata „ECO” technológiával olyan alkalmazásokhoz alkalmas, amelyek a legmagasabb képminőséget igénylik. A köztes mosás funkció megakadályozza az előhívó és a fixír vegyszer keveredését, a dupla fixír tartály használata pedig takarékos, környezetbarát megoldás, amely az előhívási hibákat is kiküszöböli.

STRUCTURIX NOVA

Kifejezetten az anyagvizsgálati szolgáltatók számára kifejlesztett helytakarékos (0,4 m²), alumínium és PVC kontstrukciója révén viszonylag könnyen mozgatható és könnyen szervizelhető, megbízható üzemű modell olyan cégeknek, akik naponta 10-50 db közötti filmet hívak elő. Nagyobb felhasználók számára ideális tartalék készüléknek is.

Leírás

Bővebb műszaki leírásért, kérjük, töltse le a filmes termék katalógust!

Letöltések

Filmes radiográfia rendszerek – katalógus