Ke-Tech Kft.

Anyagvizsgáló eszközök forgalmazása és szervize

BEMUTATKOZUNK

A KE-TECH Kft.-t magánszemélyek alapították 1991-ben, roncsolásmentes anyagvizsgáló eszközök forgalmazására. Kezdetben különféle vizsgálati eszközöket, vegyszereket és műszereket forgalmaztunk, és az idők során tudatosan fejlesztettük vállalkozásunkat annak érdekében, hogy a
roncsolásmentes anyagvizsgálatokat használó ipar változatos igényeinek ne csupán termékkínálatunkkal, de alapos szakmai tudással és színvonalas szolgáltatásokkal is meg tudjunk felelni. Így az értékesítés mellett jelenleg már szervizt, kalibrálást, egyedülállónak mondható ipari röntgenátvilágítási szolgáltatást is kínálunk ügyfeleinknek.

Fennállásunk eddigi három évtizede alatt igyekeztünk a hazai roncsolásmentes anyagvizsgáló szakma ügyét saját eszközeinkkel – elsősorban képzés, szponzoráció, szakmai életben való részvétel útján – előmozdítani, hisszük benne, hogy saját szakmánkban a szolidaritás következetes gyakorlása a magyar ipar és minőségügy fejlődését szolgálja.
Szakmai referenciáink és tanúsítványaink talán alkalmasak a bizalom megelőlegezésére, de a legjobb, ha próbára tesz bennünket! Örömmel állunk rendelkezésére!

Ke-Tech

roncsolásmentes anyagvizsgáló szakértő

SZOLGÁLTATÁSAINK

Szerviz

Felkészült szervizünk segít a műszaki gondok megoldásában.

Vizsgáló laboratórium

Röntgen
átvilágítás

A röntgenátvilágítási módszer az ipar számos területén alkalmazható

0
ELISMERÉSEINK
0
SIKERES PROJEKTJEINK
0
VÁSÁRLÓINK
0
ÉVEINK

MUNKATÁRSAINK

Kecskés Péter

ügyvezető

Homoki Ádám

üzletkötő-kereskedő

Takó László

kereskedelmi és minőségirányítási vezető

Tel: +36 1 290 0151
Email: ketech@ketech.hu