Ke-Tech Kft.

Anyagvizsgáló eszközök forgalmazása és szervize

Tanúsítványaink

Cégünk MSZ EN ISO 9001 : 2015 minőségirányítási rendszert üzemeltet, melynek megfelelőségét a TÜV Rheinland tanúsítja.
 

Dun & Bradstreet AAA 2023 (korábban: Bisnode) tanúsítvánnyal (tripla A minősítéssel) a magyarországi cégek csupán elenyésző része rendelkezik, velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. 

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra a KE-TECH Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a  Dun & Bradstreet Tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.