Ke-Tech Kft.

Anyagvizsgáló eszközök forgalmazása és szervize

Mentor UT

Korszerű fázisvezérelt ultrahangos műszer, ideális hegesztési varratok vizsgálatára; lemezek, csövek korróziós hibáinak feltérképezésére.

A haladó felhasználók a tartozék Mentor PC szoftverrel  részletesen testre szabott vizsgálati programot is készíthetnek  (multi-group vezérlés, gombok, és eredménykijelzők elrendezése , érzékenység beállítás módja stb.). Különféle vizsgálatokhoz (pl. furatos vasúti tengelyek, ragasztott karosszéria elemek) speciális szondák és előre megírt vizsgálati programok (sablonok) közül választhat.

Leírás

Legyen Ön is mentor!

  • Készítsen képekkel, fotóval illusztrált “digitális” vizsgálati utasítást, olyan egyszerűen mintha egy prezentációt állítana össze!
  • Állítsa be a vizsgálat paramétereit a PC-s szoftverben, majd töltse fel mindezt a készülékre ún. “app”-ként (vizsgálati kisalkalmazás, vagy program).
  • Az app futtatása végigvezeti a felhasználót a vizsgálófej hitelesítés, és a vizsgálat egyes lépésein, így Ön is segítheti kevésbé tapasztalt munkatársait,
    tanulóit a vizsgálat jobb megértésében.
  • Válasszon előre megírt alkalmazásaink közül, vagy írjon saját vizsgálati App-okat, és ha kitalált egy jó megoldást, ossza meg igény szerint más felhasználókkal is az interneten!

 

 

Letöltések

Mentor UT adatlap (magyar nyelvű)