Roncsolásmentes anyagvizsgáló eszközök fogalmazása, szervize, kalibrálása, ipari röntgenátvilágítás
hu  |  en
Bisnode tanusitvany

Videoszkópok

Nehezen hozzáférhető helyeken, kisméretű rendellenességek kimutatására öntvényekben, repülőgép-hajtóművek szerkezeti épségének biztosítására, vagy zajok és zörejek forrásának felkutatására gépjárművekben - a precíziós optikával felszerelt flexibilis videoszkópok rendkívül tiszta képminőségét semmi sem múlhatja felül.

Tömege csak 1,77 kg * 1 GB belső flash memória * 1 USB® 2.0 port * VGA videó kimenet * átmérő: 3,9 mm-nél hossz: 2,0 m vagy 3,0 m * átmérő: 6,1 mm-nél hossz: 2,0 m, 3,0 m, 4,5 m és 8,0 m *, digitális nagyítás: Folyamatos (3.0X)
Még jobb képminőség, rövidebb állásidő, hordozható készülék, valós idejű képátvitel, könnyen kezelhető, masszív kialakítás. Nézze meg egy repülőgép hajtómű ellenőrzését, kattintson...
3D-s mérés sztereo optikai adapter cseréje nélkül. A GE MCS új 3D fázismérési technológiát fejlesztett ki az XLG 3 videoszkóphoz. 3D virtual Demo, nézze meg!
FORRADALMIAN ÚJ,-A 4 és 6,1 mm-es átmérőnél is 440 ezer pixeles felbontás- A vizsgálat órákat is rövidülhet a HD felbotású érintőképenyővel-Extrém vizsgálatikörülmények között is jó működés az IP 65-ös védettség és a MIL-STD 461F és a 810G szabvány megfelelőségnek köszönhetően………....