Roncsolásmentes anyagvizsgáló eszközök fogalmazása, szervize, kalibrálása, ipari röntgenátvilágítás
hu  |  en
Bisnode tanusitvany

Szoftverek

A GE Measurement & Control Solutions EVEREST a készülékek mellett a szükséges szoftvereszközöket is biztosítja a képtovábbító készülékkel végzett vizsgálati feladatok megkönnyítéséhez. Az iVIEW™ PC a legkorszerűbb követelményeknek megfelelő szoftveres képkezelő alkalmazás, amellyel a vizsgálati képekből végezhet méréseket és kezelheti, illetve készítheti a vizsgálati jelentéseket. Az iVIEW PC Plus ezen felül MPEG2 video visszajátszására is képes. Az iVIEW Remote szoftver az XL PRO™ videoszkóp vagy a Ca-Zoom PTZ-6.0 kamerarendszer teljes körű vezérlésére képes közvetlenül a Windows™ operációs rendszeren futó számítógépről. A megoldás még a videofájl rögzítésére és a számítógép merevlemezén tárolására is alkalmas.

Biztosítja az XL PRO video boroszkóp rendszer digitális és mechanikus funkciónak távvezérlését valamint a mozgókép és egyedi képek rögzítését merevlemezre vagy cserélhető adathordozóra.
Biztosítja a Ca-Zoom PTZ kamerarendszer digitális és mechanikus funkciónak távvezérlését, valamint a mozgókép és egyedi képek rögzítését merevlemezre vagy cserélhető adathordozóra.