Roncsolásmentes anyagvizsgáló eszközök fogalmazása, szervize, kalibrálása, ipari röntgenátvilágítás
hu  |  en
Bisnode tanusitvany

Boroszkópok

Kisméretű rendellenességek kimutatására öntvényekben, repülőgép-hajtóművek szerkezeti épségének biztosítására, vagy zajok és zörejek forrásának felkutatására gépjárművekben - a precíziós optikával felszerelt merev csöves boroszkópok rendkívül tiszta képminőségét semmi sem múlhatja felül. A teljes szerkezetében fémből készülő, háromcsöves merev boroszkópokat úgy tervezték, hogy meghibásodás nélkül ellenálljanak az ipari anyagvizsgálat viszontagságainak. A merev csöves ipari boroszkópok között forgatható képfejes, billenőprizmás és kisméretű merevcsöves készülékeket talál.

A merev csöves boroszkópok alkalmazhatóságának kibővítésére és a vizsgálati teljesítmény fokozására válasszon a tartozékok széles skálájából, például nézőke-adapterek, videokamera-csatolók, felvevő készülékek, fényvezető kábelek és fényforrások közül.

A csőtest mozgatása nélkül 360°-ban elforgatva vizsgálhat.
A boroszkóp hossztengelye és a kép tengelye által bezárt szög 55° és 115° között változtatható, így a hibahelyet több oldalról is vizsgálhatja, amihez korábban két-három hagyományos boroszkópot kellett használni.
A szabadalmaztatott pálcalencsés optika kimagaslóan tiszta képet biztosít rendkívüli meghajlási tűrés mellett.