Roncsolásmentes anyagvizsgáló eszközök fogalmazása, szervize, kalibrálása, ipari röntgenátvilágítás
hu  |  en
Bisnode tanusitvany

Falvastagságmérők

Az ultrahanggal történő vastagságmérés alapja a hangimpulzus futási idejének mérése. A pontos mérés feltétele, hogy a hang terjedési sebessége állandó legyen a vizsgált anyagban. Acél munka­daraboknál általában ez a feltétel ötvözőanyagok jelenléte esetén is teljesül. Más anyagok, például nem-mágne­sez­hető nehézfémek vagy műanyagok esetén a terjedési sebesség jelentősen változhat, amely befolyásolja a mérési pontosságot.

Adattároló falvastagság mérésekhez és egyben repedésvizsgáló! Egyetlen eszköz korrózió/erózió ellenőrzésre, falvastagság mérésre, hegesztések szabványos repedés vizsgálatára
Kisméretű falvastagságmérő készülék! A PocketMIKE egy olyan komplex készülék, melynek mérete nem nagyobb egy hagyományos vizsgálófejnél, holott falvastagságmérő készülék és vizsgálófej is egyben, így egy kézzel is könnyedén kezelhető.
Nagy pontosságú ultrahangos falvastagságmérő készülék. További információt Homoki Ádám kollégánktól kaphat a (+361) 290-0151-es telefonszámon illetve az ahomoki@ketech.hu címen.
nincs kép
A GE DM5E kisméretű, kézi ultrahangos falvastag-mérő készülékei IP54-es fizikai védelemmel rendelkeznek, ezért mindenféle ipari környezetben jól használhatók (pl. csővezetékek, nyomástartó edények stb. falvastagságának ellenőrzése). Minimum / maximum mélység, riasztási beállítások,...