Roncsolásmentes anyagvizsgáló eszközök fogalmazása, szervize, kalibrálása, ipari röntgenátvilágítás
hu  |  en
Bisnode tanusitvany

Festék vagy filc

A J.P. NISSEN gyártmányú jelölőfestékek sokoldalúsága az ipar bármely területén alkalmazható, hiszen mindenhol nélkülözhetetlenek a maradandó feliratok, számozások, jelzések. Különleges tulajdonságuk, hogy majdnem minden felületen írnak akár fémen, fán, üvegen, műanyagon, textilen, kartonon, papíron, bőrön stb. és ezek mellett mindenfajta felületen is, ami lehet durva, sima, nyirkos, porózus vagy nem porózus, olajos, azaz az alapanyagon előkészítést nem igényelnek.

Zománcfestékkel működő színes jelölőeszköz, melyben a szelep egyedülálló pontossága révén a kívánt festékmennyiséget engedi a toll hegyéhez. 3mm vonalvastagságú, 200C-ig hőálló.
A 3 mm vonalvastagságú jelölőeszköz különlegessége, hogy saválló és a szelep egyedülálló pontossága révén a kívánt festékmennyiséget engedi a toll hegyéhez.
Különleges jelölőeszköz, mely szupervékony, 0,75 mm vonalvastagságú!
ZSÍRKRÉTA JELLEGŰ jelölőeszköz, nem törékeny műanyag foglalatban. ÓLOMMENTES! A jelzések nem hámlanak le, nem halványodnak el, és nem lehet ledörzsölni, 200°C-ig hőnek illetve a legkedvezőtlenebb körülmények között időjárásnak is ellenáll. Ha szükséges, a jelölés szabványos ipari...
Fémhegyű, 420 C-ig hőálló, 2mm, 3mm, 5mm-es vonalvastagságú. Még hőállóbb Metal Marker H, 1150 fokig, 3mm-es vonalvastagságban, fekete és fehér színekben.
Ha eléri a megfelelő hőfokot, eltűnik a felületről!
150 C fokos