Roncsolásmentes anyagvizsgáló eszközök fogalmazása, szervize, kalibrálása, ipari röntgenátvilágítás
hu  |  en
Bisnode tanusitvany

Hívógépek, sötétkamra technika

Röntgenfilm előhívó berendezések, keverők és szárítógépek, sötétkamra technika eszközei, kiértékelő lámpák, röntgenfilm minőség ellenörzők, filmkezelő vegyszerek.

Világító felület: 8,5 x 22 cm, Izzók: 3 db 150 W-os halogén, Fényintenzitás: 45 000 cd/m2, Filmfeketedés: 3,7-ig
Világító felület: 12 x 18 cm, Izzók: 3 db 150 W-os halogén, Írisz blende: 6- 12 cm átmérőig, Fényintenzitás: 200 000 cd/m2 Filmfeketedés: 4,3-ig
Fokozatmentesen szabályozható, lábkapcsolóval váltható a beállított alapfényerő és a beállított teljes fényerő. A fényerőfokozó nyomó- gomb rövid idejű benyomásával a fényerő még fokozható. Világító felület: 22 x 8,5 cm, Izzók: 10 db 150 W-os halogén, Fényintenzitás: 120000 cd/m2,...
A minőségtanúsítvánnyal rendelkező STRUCTURIX PMC filmcsík egy könnyen kezelhető, gyors és megbízható segédeszköz a filmelőhívó rendszerek minőségének felügyeletére.
Röntgenfilm minőség ellenőrző
A STRUCTURIX NDT-M eco készülék képes valamennyi szokványos márkájú, gépi kidolgozásra alkalmas ipari röntgenfilm feldolgozására. Nem igényel túlzott mértékű karbantartást. Szerkezeti felépítése lehetővé teszi az egyszerű és gyors tisztítást.
NDT-M használt, felújított: 8.200 EUR + ÁFA
Súlya: 79kg (vegyszerek nélkül), méretei: 57 x 68 x 119 cm, energiafelhasználás:1700W, halk üzemmód: 56 dB
A sötétkamra lámpához alkalmazott színszűrők zöld és kék fényérzékenységű filmek esetében megfelelő védelmet nyújtanak a sötétkamrában.
DEVCLEAN egy rendkívül hatásos kétkomponensű tisztítószer az előhívó berendezések hívó-egységének, és a kézi hívóberendezések tartályainak tisztítására. Segítségével teljességgel eltávolítható minden szennyeződés és ezüst-lerakódás az alkatrészek felületéről.
Az NDT U készülék kompatibilis a gépi feldolgozásra készített leggyakoribb márkájú ipari röntgen filmekkel. A készülék alkalmas lapfilmek és rollfilmek előhívására is. Az NDT U berendezés kialakításánál fogva nem igényel túlzott karbantartást, ezen kívül egyszerűen és gyorsan tisztítható.
FIXCLEAN egy egykomponensű tisztítószer az előhívó berendezések fixirfürdő- és mosó egységeihez. Emellett jól használható a mixerek és a kézi előhívó rendszerek tartályainak tisztítására is.
A filmhívási rendszer egyik fontos része a megfelelő filmkezelő vegyszerek használata.Az Agfa STRUCTURIX filmekhez kifejlesztett különféle hívó, fixír, tisztító vegyszerek használatával elérhető mind a kézi mind a gépi hívás során a röntgenfilmek kívánt legjobb minőségben való kidolgozása.A...
Amellett, hogy egyedülálló az öko-film feldolgozási technikában, a Structurix NDT-S eco rendszer jellemzői a nagy kapacitás, a kiváló képminőség és a minimális film feldolgozási költség.