Roncsolásmentes anyagvizsgáló eszközök fogalmazása, szervize, kalibrálása, ipari röntgenátvilágítás
hu  |  en
Bisnode tanusitvany

nyomtatás

XLG3 videoszkóp

Még jobb képminőség, rövidebb állásidő, hordozható készülék, valós idejű képátvitel, könnyen kezelhető, masszív kialakítás. Nézze meg egy repülőgép hajtómű ellenőrzését, kattintson...
XLG3 videoszkóp
XLG3 videoszkóp
XLG3 videoszkóp

Még jobb képminőség

Az éles és tiszta vizsgálati képekkel, valamint a nagyfelbontású képernyővel gyorsabb a hibafelismerés és a döntés a hiba minősítéséről.

Rövidebb állásidő

A csereszabatos, Quick-Change™ optikákkal rendkívül gyorsan módosíthatja azb optikai adapter átmérőjét és a kábelhosszat.

Hordozható

Dolgozzon megkötések nélkül – a hordtáskából kivett készülék könnyen hordozható, és a csatlakoztatható akkumulátorral akár két órán keresztül is teljes értékű adatfeldolgozó munkaállomásként szolgál a VideoProbe rendszer.

Valós idejű képátvitel

A fejlett adatkezelésnek köszönhetően a vizsgálati adatokat valós időben tárolhatja a beépített DVD/CD meghajtón, és az internetre csatlakozva elektronikus levélben továbbíthatja azokat.

Könnyen kezelhető

Az intuitív kezelőszervekkel és a lenyíló menüstruktúrával az anyagvizsgáló könnyen és gyorsan kezelheti a rendszert és funkcióit.

Masszív kialakítás

Az alacsony fajsúlyú alumíniumból készült, poliuretán lökésgátlókkal felszerelt Everest XLG3 alapkészülékkel bárhol dolgozhat. A masszív fejek vastagabb kameratokozást kínálnak, amely nyolcszor jobban áll ellen az ütéseknek a korábbi kivitelhez képest.

Tartozékok,
mint például cserélhető szálak, szoftverek, táskák, optika tartó dobozok, csipeszek, mágnesek a kis részek könnyebb felvételéhez, központosítók, stb
kattintson

További információt Homoki Ádám kollégánktól kaphat a (+361) 290-0151-es telefonszámon illetve az ahomoki@ketech.hu címen.

Árajánlat kérése
Árajánlat kérése
XLG3 videoszkóp
Megrendelés
XLG3 videoszkóp