Roncsolásmentes anyagvizsgáló eszközök fogalmazása, szervize, kalibrálása, ipari röntgenátvilágítás
hu  |  en
Bisnode tanusitvany

nyomtatás

USN 60 ultrahangos készülék

Analóg felbontás a digitális technika előnyeivel! Az új USN 60 ultrahangos anyagvizsgáló készülék egyesíti a digitális jelfeldolgozás és a részletes, dinamikus visszhangjel megjelenítés előnyeit, ami eddig csak analóg képcsövekkel volt elérhető.
USN 60 ultrahangos készülék
USN 60 ultrahangos készülék
USN 60 ultrahangos készülék

A KRAUTKRÄMER egyedülálló jelfeldolgozása A-kép információkat jelenít meg úgy, mint „intenzitás változásokat” a hullámforma mentén, így visszahozza az „analóg megjelenést és felbontást”, amely eddig hiányzott a digitális képernyőkről. A nagy felbontású (640 x 480 pixel) LCD képernyő és a 60Hz-es képfrissítésű „single-shot” mérési technika gyors és sima megjelenésű képet eredményez az immerziós és a kritikus hegesztés vizsgálatoknál.

A két független monitorblende, egy határréteg -blende. A maximum 6 kHz-es ismétlődési frekvencia, a real-time TTL és analóg kimenetek ideálissá teszik a készüléket az immerziós vizsgálatokhoz és a rendszer alkalmazások széles köréhez. A különleges „Smart View” tulajdonság kijelzi a legfontosabb információkat a kritikus letapogatásoknál és a forgó alkatrészek vizsgálatakor.

Négy képernyőszín és nyolc A-kép szín választható a személyes elvárások, a fényviszonyok és a kezelő szemének kímélése érdekében.

„Power-packed” a rendszerekhez, a kihívást jelentő alkalmazásokhoz és a mostoha körülmények között végzett helyszíni vizsgálatokhoz - ez az a készülék, amelyre Önnek szüksége van.

További információt Orentsák Géza kollégánktól kaphat a (+361) 290-0151-es telefonszámon illetve a gorentsak@ketech.hu címen.

Árajánlat kérése
Árajánlat kérése
USN 60 ultrahangos készülék
Megrendelés
USN 60 ultrahangos készülék