Roncsolásmentes anyagvizsgáló eszközök fogalmazása, szervize, kalibrálása, ipari röntgenátvilágítás
hu  |  en
Bisnode tanusitvany

nyomtatás

Rightrax DL 2 adattároló falvastagságmérésekhez

Adattároló falvastagság mérésekhez és egyben repedésvizsgáló! Egyetlen eszköz korrózió/erózió ellenőrzésre, falvastagság mérésre, hegesztések szabványos repedés vizsgálatára
Rightrax DL 2 adattároló falvastagságmérésekhez
Rightrax DL 2 adattároló falvastagságmérésekhez

A második generációs Rightrax adattárolót kombinálva a sokoldalú GE Measurement & Control USM 35 ipari szabvány szerinti repedésvizsgálóval, a GE kifejlesztett egy hordozható műszert, amely nagy mértékben megnöveli a vizsgálati képességeket.

Most már a roncsolásmentes vizsgálószakember számára lehetővé válik, hogy egyetlen eszközt használjon korrózió/erózió ellenőrzésre, falvastagság mérésre, hegesztések szabványos repedés vizsgálatára, mellyelidőt és pénzt takarít meg.

Adattárolási módban
Egyszerűen csatlakoztatható egy meglévő Rightrax M2 szenzorhoz, egy olyan több kristályos, flexibilis, öntapadó ultrahangos vizsgálófej csoporthoz, amely fixen rá van ragasztva egy berendezéshez vagy csőhöz, amelynek falvastagságát kell mérni/ellenőrizni. Amikor az M2 érzékelők fel vannak ragasztva, akkor nem kell eltávolítani az adattárolót, nem kell dúcolást készíteni és kiásni a csővezetékeket, valamint nem kell az üzemet a későbbi vizsgálatok során leállítani.

A DL2 egyszerűen megadja a szükséges utasítást az érzékelőnek, így a vastagsági adatok összegyűjtésre kerülnek. A maradék falvastagság kiszámítása automatikusan történik az ”A” szken-ből.

  • közvetlenül leolvassa a vastagságot (mm vagy inch)
  • kérdés-felelet kapcsolat akár 10 érzékelőhöz párhuzamosan
  • használata nem igényel NDT szakembereket
  • tárolja az adatokat, beleértve az „A” szkenneket, maximum 100 m2.ig terjedő vizsgálatból
  • adatok letöltése a számítógépre a további elemzéshez WINHOSTP és CMDA szoftver felhasználásával

Repedés ellenőrző módban
A DL2 biztosítja az USM 35 műszer minden ismert és bevált funkcióját és előnyét. Könnyen használható és
nincs többszintű menüje, csupán öt gomb szolgál a működési menü kiválasztásához, és további négy nyomógomb az olyan feladatok kiválasztására, mint az anyag terjedési sebessége és mérési tartománya. Két jól ismert, "spin and set" forgató gombbal rendelkezik az erősítési és a működési értékek gyors beállításához.

  • elvégezhet hagyományos falvastagság méréseket szabványos ultrahangos vizsgálófejekkel
  • a nagy kontrasztú színes kijelzőn a jel színe a hangnak a munkadarab felszínéről történő minden visszaverődésével változik
  • az „A” képen minden monitorblendén látható a hangút vagy hangútkülönbség.
  • tartalmaz egy új, nagy teljesítményű DAC/DGS funkciót, közvetlen digitális ERS leolvasóval
  • színes kijelzőt alkalmaz az üzenetek és a vészjelzések kiemelésére, a színeket meg lehet változtatni, hogy megfeleljen a személyes igényeknek vagy a környezeti fényviszonyoknak. a kiválasztott adatok átvihetők nyomtatóra vagy egy távoli számítógépre is, egy szabványos VGA kimeneten keresztül.

Sokoldalú és hordozható!

Súlya csak 2.2kg, és lítium-ion akkumulátoros áramellátása van, amelyek hosszú élettartamot biztosítanakakár 14 órán keresztül. IP66-os védelemmel rendelkezik, és működőképes 0-60 °C környezeti hőmérséklettartományban, míg az alacsonyabb működési határérték olyan alacsony lehet, mint - 10 ° C egyedi klímapróba esetén. Minden eszközt komplett akkumulátortöltővel, csatlakozó vezetékekkel, üzemeltetési kézikönyvvel, adatletöltő szoftverrel és hordtáskával szállítunk.

További információt Orentsák Géza kollégánktól kaphat a (+361) 290-0151-es telefonszámon illetve a gorentsak@ketech.hu címen.

Árajánlat kérése
Árajánlat kérése
Rightrax DL 2 adattároló falvastagságmérésekhez
Megrendelés
Rightrax DL 2 adattároló falvastagságmérésekhez