Roncsolásmentes anyagvizsgáló eszközök fogalmazása, szervize, kalibrálása, ipari röntgenátvilágítás
hu  |  en
Bisnode tanusitvany

nyomtatás

CRx Flex radiográfiai képlemez szkenner

Megbízhatóság, sokoldalúság és rugalmasság a durva NDT környezetben Radiográfiai képlemez szkennerként a CRxFlex egyesíti a rugalmasságot a megbízhatóságot és a felhasználóbarát dinamikát. A CRxFlex, amit speciálisan a roncsolásmentes vizsgálatokhoz alakítottak ki, alkalmas mind izotópos, mind röntgenes vizsgálati eljárásokhoz. Alkalmas különböző területeken, mint például a repülőgépiparban, olaj-és gáziparban, elektromos áram termelésben, autóipar különböző ágazataiban való felhasználásra.
CRx Flex radiográfiai képlemez szkenner
CRx Flex radiográfiai képlemez szkenner

Kibővült határok a komputer-radiográfiában

Sokoldalúság

A CRxFlex foszforlapos szkenner széles dinamika tartománnyal és kiváló jel/zaj viszonnyal rendelkezik, ami egy racionális technikai fejlesztésnek és a jobb minőségű összetevőknek köszönhető. Egy megvilágítással több különböző mélység vizsgálható,és a CRX Flex dinamikatartományával kitűnően vizsgálhatóak korrodált és errodált csövek valamint öntvények is. Ebből a képességből következik, hogy nagyon kevés felvételt kell megismételni és a megvilágítási idő is lényegesen rövidebb.

Rugalmasság

A CRxFlex különleges képességei közé tartozik, hogy merev kazettákat alkalmaz (a foszfor tároló lemez nem jön ki a kazettából) vagy, hogy minden méretű és formájú foszfor tároló fóliát egészen a 35x43-mas méretig beszkennel: kör alakú, hároszögformájú, négyzet alakú stb. Ezeket a különleges formákat egy hajlékony  kazettába elkészítjük a felvételt, majd a CRX Flex merev kazettájában beszkenneljük.

Megbízhatóság

A robosztus CRxFlex-nek a felállításához kis felületre van szükség, hogy a nehéz vizsgálati körülmények között is jól működjön. A belső moduláris kialakítás és az alkatrészek elrendezése gyors karbantartást kínál, ami csökkenti az állásidőket és növeli az üzemeltetési ciklust.

Vízszintes behúzó mechanika

A CRxFlex –nek egy modern vízszintes behúzó rendszere van, ami a szkenneléskor csak éppen vagy egyáltalán nem érintkezik a tároló lemezekkel, így azok a szkenneléskor egyáltalán nem sérülhetnek meg.

A CRxFlex-szel mind hajlékony, mind kemény kazettában lévő foszforlemezeket beszkennelhetünk, ahol is a szkenneléshez a foszforlapokat nem kell kivenni a kazettákból!!

Ez a tény lényegesen meghosszabbítja a foszforlemezek élettartamát.

Kitűnő képminőség

A speciálisan kifejlesztett 50 µm-es pixelméretnek és az egyedülálló 30µm-es lézerpontnak köszönhetően a CRxFlex  kiváló képminőséget és huzalfelismerést produkál. A BAM-Zertifikat igazolja a kiváló képminőséget, aminek megfelelően a CRxFlex az IP-Klasse Spezial/50 (ASTM E2446-05) és az IP-Klasse 1/50 (EN 14784-1) osztályba sorolása szerint alkalmas hegesztési varratok vizsgálatára.

Rhythm® szoftver

A GE Measurement & Control Rhythm-szoftverével a felhasználó a CRxFlex készülékkel vizsgálati adatokat tud tárolni, kiértékelni, jegyzőkönyvezni és archiválni. A DICONDE-kompatibilis Rhythm munkaállomás képfeldolgozást adatmegosztást, közös kiértékelést tesz lehetővé, ami növeli a termelékenységet és hatékonyabbá teszi a javítások átfutási idejét.

Képlemez / Tároló fólia

Kínálatunkban találhatóak különböző foszfor tároló fóliák.

A fóliák felületét egy szabványosított védőréteg védi a sérülésektől, karcoktól. Az Ön elvárásához igazodva a fóliák mérete, formája lehet teljesen egyedi méretű is egészen 35 x 43 cm (14” x 17”) méretig.

Kazetták

A GE Measurement & Control kazetták speciálisan NDT alkalmazásokhoz lettek kifejlesztve. A CR kazetták súlya igen kicsi és így könnyen használhatóak. A szintetikus alapanyag maximálisan kopásálló és jól ellenálla a mostoha körülményeknek.

Az ipari alkalmazásnál nagyobb a sugárzási energia és ez nem teszi lehetővé az orvosi kazetták alkalmazását. A kazettákat erősítő fóliával gyártják 250 µm-os ólomfóliával az előoldalon és 150 µm-essel a hátoldalon a szórt sugárzás csökkentése miatt.

Működési adatok

Teljesítmény [kazetta/óra]

35 x 43 cm (14 x 17”)

54/óra / 100µm

27/óra / 50µm

18 x 24 cm (7 x 9”)

80/óra / 100µm

40/óra / 50µm

Többlemezes szkennelés

4 (6 x 24 cm)

208/óra / 100µm

108/óra / 50µm

 

 

 

2 x (4.5 x 10”)

208/óra / 100µm

108/óra / 50µm

Lézerpont nagysága

30µm

Szkennelés felbontás

100µm és 50µm

Bit mélység

16-bit vonalas

Kép tárolás

256MB (egy komplett kép)

Bizonyítványok

CE, UL, RoHS, CCC, WEEE

Méretek

693 mm Sz x 786 mm Dia x 497 mm H (27.3” Sz x 30.9” Dia x 19.6” H)

Súly

75 kg (164 lb)

Interfész

FireWire (IEEE 1394)

Elektromos adatok

Feszültség

100-240V AC, automata érzékelés

Frekvencia

50/60 Hz

Áramfogyasztás

120W tartalék, 320W csúcs

Elhasználódó anyagok

Tároló fóliák nagysága

Minden méretben, egészen 35 x 43 cm (14 x 17”)-ig

Képernyő méretek

Minden méretben, egészen 35 x 43 cm (14 x 17”)-ig

Kazetta méretek

35cm x 43 cm (14” x 17”)

15cm x 30 cm (6” x 12”)

18cm x 24 cm (7” x 4”)

24cm x 30 cm (9.4” x 12”)

 

Árajánlat kérése
Árajánlat kérése
CRx Flex radiográfiai képlemez szkenner
Megrendelés
CRx Flex radiográfiai képlemez szkenner